تریلر فقط بعد از زدن دکمهی پخش از یوتیوب بارگذاری میشود.
یک تماس گروهی ویدئویی وقتی یکی از دوستان تا آستانه خودکشی پیش می رود، آشفته می شود. سپس، هکر نامرئی از طریق پخش آن ها را به یک بازی ذهنی سادیستی تبدیل می کند.
تریلر فقط بعد از زدن دکمهی پخش از یوتیوب بارگذاری میشود.